onsdag 3 september 2008

Stormy weather


Nyss inkommen från en himla härlig promenad i blåsten, satan i gatan va de tutar i ibland. Hela vägen runt Safjället såg man även blixtar lysa upp himlen titt som tätt, coolt tycker jag!! Blixtarna fortsätter utanför fönstret här nu, undra om det kommer någon åska med eller om det håller sej till ljusshow? Kan gott komma lite åska tycker jag, är riktigt mysigt. Men man ska ju ha nån å mysa med helst då med :P Men har ju alltid Combat i och för sej som får ta mysrollen när det behövs. Nackdelen är att han blir så varm så han går ner från soffan å lägger sej på golvet efter en stund, vad är det för stil? Så kan jag ju inte ha det??

Hade väldans trevligt och kul sällskap runt med, bland annat har jag lärt mej att man kan CADa i både 2D och 3D, det ni!! Man lär sej nåt nytt varje dag sägs det ju :P Tank jo very mycket för sällskapet!!


Nu ska jag ställa mej å laga mat, min frys har blivit ofrivilligt avfrostad eftersom jag råkade ta ur fel propp igår för att ha i affären när jag skulle köpa nya... Eftersom jag var hemma så sent igår så kunde jag ju inte köpa några nya och märkte inte då att jag tagit fel för ens i morse när brödet i frysen var upptinat... och alltså resten av allt som var i frysen med. Så nu måste jag göra kycklingköttbullar av färsen och steka lax, för att sedan frysa in färdiga maträtter ist... suckduck!


Undra när man kommer i säng idag??

Inga kommentarer: