tisdag 16 september 2008

Instruktörsmöte

Hann vara hemma i knappt 1 timma innan det bar iväg igen. Instruktörsmöte uppe på klubben stod på schemat denna kväll 18:30.
Som vanligt var "småtjejerna" (ok, de är inte jättesmå längre 15-17 år) lite vääl flummiga och ostrukturerade, mycket stoj och flams blev det. Tur att man vet att de kan skärpa sej i situationer där det är nödvändigt.
Vi gick igenom regler/policy på vår klubb för kursdeltagarna, hjälpte varandra med kursplaner, fick ändra om lite med tider och instruktörer på vissa kurser eftersom en del kurser är proppfulla och en del precis minimiantal för att de ska bli av, samt att vi har några för få instruktörer för att det ska bli helt perfekt. Menmen, vi löser alltid allt på bästa sätt och så även nu. Konstigt att vissa kurser aldrig blir fulla eller får många anmälningar... Freestylen t ex, endast 3 st... Himla tråkigt, men verkar vara fler klubbar som har samma "problem". Undra hur man kan göra något åt detta...? Göra mer promotion för vissa grenar mm kanske än andra? Agilitystartkurs (eller agilitymix/start som den heter hos oss) är ju alltid flest deltagare på och fullsatta. Förhoppningsvis så ökar väl deltagarantalet i takt med att sporten blir större och större, precis som med agilityn.
Klockan 21 åkte vi hem från klubben till slut i alla fall , efter att även ha pratat om att dra ihop en Agria Freestyle Cup kvaltävling och lite om vad som är OK och inte OK om man vill hålla kurs på andra ställen... Jag åkte till mötet som planerad freestyleinstruktör, och åkte hem därifrån som agilityinstruktör... Jaja, man får ju ställa upp helt enkelt bara när det krisar.

Trodde verkligen att jag skulle komma i säng i tid idag (23-tiden) Men nu är klockan nästan 01:00 och jag har som vanligt övertrasserat mitt tidskonto... Att det ska va så svåååårt??!!

Sova NU skriker mina ögon!!

Natti natt!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Okej känner mig eventuellt liite skyldig till att du itne sover än.. oops ;)

Kuul med AFC-kval :D