onsdag 17 september 2008

En egen banner :)


Måååste bara visa vad jag och Combat fått =)

Visst ä den fiiin?? En alldeles egen banner!!
Den får gärna användas om någon vill länka till mej. MEN säg till om ni gör det så även jag kan få länka tillbaka till dej. En länklista är nämligen på G...

Det är Karolina med härliga King, som vart så himla söt och knåpat ihop den. Tuuuusen tack och tack och bock!!
Karros egna banner är såhär fin;
Diggar skarpt den sköna färgen!!
Glömde även att tacka Hanna för att hon var så go och tog med sej CombatSlaskrundanpromenad när jag satt på mötet. Tuuuuuuuuuusen tack även till dej söta kompis!! (du ska se att vitamininjektionen och stall-luften gjort dej bättre imån) ;)
God natt, ...igen

2 kommentarer:

Anonym sa...

Då tänker jag sno er banner nu och länka till er! :D Jag samlar på mig bergerlänkar som en luffare gör på pantburkar ;)

...och jag har en tråkig nyhet; jag kommer inte på bergerlägret, som det ser ut nu. :( Jag har inga pengar att betala det med, nämligen. Eftersom jag inte klarat av tillräckligt många kurser ännu så har jag inte CSN och inga pengar att leva på. Och det känns dumt att låna pengar för att betala ett läger, när jag kommer att behöva låna pengar för att betala el och hyra. :(

Det är skittrist... :( Jag som verkligen såg fram emot att träffa alla! :'(

Sarah Carlsson sa...

Jättekul =) Det fr du så gärna. När jag fått tummen ur för att göra en länklista här på min sida så kommer ni givetvis vara med!
Nej, va tråkigt att höra. Hade vart så kul att få träffa er, men jag vet hur det är det där med pangar... Usch, inget roligt alls. varför kan man inte få vinna på lotto eller trav eller nåt kan man ju undra? (iofs behöver man ju först spela på det då... men det är ju en annan historia :P )

Men hoppas vi ses på Hund08 istället då =)