fredag 22 augusti 2008

Slappatränat

Så sitter man här hemma i soffan heelt själv med min lurvboll en fredagskväll. Inte ofta detta händer, men kände att det var ett bra val idag =) ...Upp tidigt för affärsfrukost idag och upp tidigt imorgon för en dag på tävling i Borås och sedan inflyttningsfest i Hällesåker (av alla ställen) på kvällen, plus en veckas jobb, huslighet, promenader och träning bakom mej... det kräver en kvälls vila har jag lyckats övertala mej själv till =) Och, jag behöver verkligen träna på att ha sånna här kvällar som jag även skrivit om tidigare. För det är väl inte så normalt att känna sej halvstressad av egentligen ingenting och ha typ hjärtklappning en hemmakväll?? Men, jag kan ju vara lugn... imån blir det ju som sagt en full dag igen och ordningen återställd =)

Idag då??
Jo klockorna ringde 05:20 och jag snoozade till nästan 06:00 och fick bråttom som vanligt. Det blev att välja kläder, sminka mej och springa ett varv runt huset med Combat på 30 min innan bussen gick.
Missade såklart att ta med mej manuset för Akvarie Leasing som jag skulle ersätta på BNI för, men knåpade ihop ett eget på bussen in till stan. Sedan var det alltså dax för BNI-frukostmöte mellan 7-.8:30 och för en gångs skull klarade jag att hålla mej hyffsat pigg hela tiden. Micke åkte med en kollaga till kontoret så jag kunde ta hans bil och åka hem å hämta Combat. Hann vara på kontoret i ca 1 timma innan det var dax för mitt egna BNI, lunchmöte varje fredag på Casino Cosmopol 11:30-13:00.
Direkt efter mötet flängde jag hem igen och fick slängt in de 2 maskinerna dyblöt tvätt från igår kväll och hoppades på att jag skulle hinna hem innan 17 då min tvättid tog slut ,och kanske t om hinna torka det. Tillbaka till kontoret igen för att jobba de sista timmarna innan helgen. Tog ett litet tag i mejsjälv och ringde lite samtal på listan och fick bokat 1 möte, så nu har jag iaf 2 möten i början av september, så det är bara att fylla på nu och sätta fart mot hösten och säljet! Vi fick även 2 glada besked på eftermiddagen, 2 av våra rekryteringar som legat i sluttampen ett tag blev avslutade idag. Fast "avslutade" är väl fel ord, men det blev klart mellan kandidaterna & de 2 olika företagen så nu börjar 6 månaders mentorskap och garantitid för dem båda :)

Kom hem 16:40 så jag hann ner och lägga in min tvätt i tumlaren och torkskåpet. Skrev en lapp och la på tvättmaskinen att den som hade tiden mellan 17-21 skulle ringa om den ville att jag skulle hämta min tvätt direkt eller om de va OK att hämta den vid 17:40. Ingen ringde och när jag gick ner för att hämta den hade fortfarande ingen kommit och börjat tvätta. Så jag ställde mej och strök allt som behövde strykas och drog igång tumlaren igen eftersom den fortfarande inte var helt torr. Jävligt gött att få allt torrt, strykt och ihopvikt på en gång!

18:30 begav vi oss ut på upptäcktspromenad... Började i Safjället och hamnade i Krokslätt vid "Skum Thaien", fortsatte mot Mölndal igen och vek av vid BMW/Canon upp mot skogen igen. Hittade en stig som kändes som att den borde gå upp till Safjälletslingan igen. Efter ca 15 minuters klättrande och flåsande var vi ute på grusvägen igen. Rätt skönt att ha "lokalkänsla" så man kan testa sej fram lite men ändå hamna rätt :P Har man inget träningskort så får man skaffa sej träning på annat sätt, och bergsklättring är ett bra substitut kan jag lova! Va ute och vandrade/power walkade i 1,5 timma, riiiktigt skönt!! Tränade lite freestyle och läggande & ställande under gång på gården när vi kom tillbaka, både igår och idag har han vart med på noterna när vi tränat =) Tror att jag kommit på ett sätt att träna in stadgan i ställandet när jag ska placera mej bredvid honom igen, han har väldigt lätt för att vrida på sej eller sätta sej då nämligen.

Resten av kvällen har spenderats framför TVn och datan med massa skitprogram och en liten chokladkaka (kors i taket, Sarah har köpt godis till och med!!) och lite Cola =)
Kanske börjar bli dax att lägga sej, ska ju som sagt upp tidigt imån (idag) igen, typ 06:30. Hanna hämtar mej 07:20 prick!! Ska följa med som mentalt stöd och kameracrew när hon och Janis debuterar. Ska bli såååå kul att se!!

Nattinatt, hoppas du oxå haft en bra och slapp dag =)
You´re on my heart just like a tattoo
Just like a tattoo
I will always have you

Inga kommentarer: