lördag 30 augusti 2008

Duktig!

Idag har jag bara gjort nyttiga grejer, och värre ska de bli!

Har som redan rapporetrat gått en promenad i berget här och brännt lite kalorier på det.

Sedan har jag ägnat dagen åt att städa, putsa och feja. Nu luktar det gott, skiner och är näst intill kliniskt rent. Så gott att få sånt här gjort! Blev en liten paus i städandet när jag blev hungrig med, lagade till lite fullkornspasta, kokt blomkål & lättcremefraishe-sås, nyttigt & mumsigt!


Köket med golvet som jag fortfarande inte vet om jag gillar...


Rummet med säng & soffa. Väldigt provosoriskt inrett eftersom jag väntar på tapetsering


Hallen med mina fiina tapeter :) (och något rörig klädhängare)

Tänkte gå en runda med Combat nu som haft en väldigt tråkig matte idag, förutom bergspromenaden då. Tur att han blev bra aktiverad igår och även ska få röra på påkarna och hjärncellerna imorgon då vi ska träna agility hos Sonja. Idag blir det bara promenader och kanske lite freestyltrträning på bouleplan.

När jag kommer in sedan igen ska jag ta tag i de fasade "högarna"... Slänga, sortera, sätta i pärmar, lägga ut på Blocket (skolböcker från FörsäljningsAkademien), osv... får jag sedan tid över blir det storkok av luncher för den kommande veckan! Man får ta tillvara på sådan här helger där man inte ar någonting annat planerat och bara ska vara hemma!


"högen/högarna" ...en mardröm!!

Björne har även vart här och kikat på väggarna, han har tid någongång i november, december. Ska se till att kolla runt och köpa allt jag ska ha nu snart inom ett par veckor, så att det bara är att köra igång när han väl kan. Ska jag själv göra det kommer det aldrig bli av och det kommer inte ens bli hälften så bra som om han skulle göra det, så det är lika bra att vänta tills han kan helt enkelt.

Nu blir det promenad, Combat ser väldigt uttråkad ut. Stackarn :)

Inga kommentarer: