torsdag 3 juli 2008

X2000-bloggar

Sitter på X2000 nu på väg hem. Är så himla bra med mitt mobila bredband från 3, det fungarar överallt verkligen!!
Sitter och tar igen lite jobb från nu i veckan som jag skjutit åt sidan när jag vart borta, hade väl egentligen velat sova nu, men måste ta tag i detta så det blir gjort och kan lägga mej så fort jag kommer hem. Är lite ansökningar och planering av ett 10 minutersföredrag imorgon på BNI.

Måste fortsätta nu, gör en slutrapport från min Sthlm-resa imorgon, med lite mer biler och en ihopklippt film. Kan dock göra en mycket kort sammanfattning nu; Allt har verkligen vart såå himla bra!!!

So long!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu har jag tittat runt på din blogg, och fy vad läskigt lika min Zac och din (snygge) Combat är! :D Vad heter Combat i stamtavlan? (För han är väl från Hob-Nobs, så långt har jag förstått ;))

Såg videon där du körde agility med Combat, vad det går! Jag har bara börjat med kontaktfälten med Zac ännu, men vi ska gå kurs i höst så vi hoppas att vi kommer igång på riktigt snart ;)

Ha det fint och simma lugnt!

Sarah Carlsson sa...

Jaa, eller hur! Visst e de snygga våra killar :D Skulle va riktigt kul att få se Zac "på riktigt" nån gång :) Men det är nog säkert inte omöjligt att man springer på varandra nån gång framöver. Han heter HobNob´s Pierrot i stamtavlan, mamman är Rubeole (Ruby) och pappan en Fransk hane som heter Sarrou, även pappa till Boutas som vann BIR på WDS i torsdags :) Haha, mm, de går undan som saatan i agiliyn, som att gå runt med en tickande bomb på planen... Jag är utbildad freestyle- & agilityinstruktör så jag har kört all inlärning själv än så länge. Vi ska dock gå en 2 dagars kurs för Annika Aller imorgon (måndag)& tisdag nu. Håller på att packa det sista här nu innan sängen kallar :D Har du aldrig gått för Annika så rekomenderar jag henne till 10000! Är 4e gången vi har tagit ner henne till oss här i GBG nu :D Håll utkik på bloggen, det kommer komma bilder och filmer från träningen förhoppningsvis redan imorgon kväll. Ha de så gott//Sarah