lördag 12 juli 2008

Shaki´n at Nivå

Ja, då har man vaknat och till och med nyktrat till nu då :P Shit va borta jag va när jag skrev inatt, kom inte ens ihåg att jag gjort det för ens jag såg det nu, haha.

Hade en riktigt rolig kväll!! (det lyckades jag iofs få fram i nattens inlägg med) :D Såg med att jag skrivit Sofia med stora bokstäven i mitt tack, såg ju kanske lite konstigt ut så här i efterhand, tycker lika mycket om både Fian & Hanna (Chrille har jag bara träffat några gången, men han e en skön snubbe med ;) ) Men grejen var att S inte var ute med oss egentligen, utan med några andra och på Valand, men tröttnade på det och kom in till oss ist. Jag har en speciell rellation till henne sedan vår barndom (hu vilket gammalmodigt ord jag kom upp med) eftersom hon praktiskt taget bodde hos oss i flera år, så hon har en speciell plats i mitt hjärta, även fast vi ses mycket sällan nu (med hopp om att det kan bli oftare?)


Jaja, det var ganska folktomt på Nivå och rätt halvkasst, men med härliga och roliga vänner kan man ju göra det så kul som man vill och vi shakade nästan non stop hela natten. Hade med mej en liten flaska som gjort min morgon lite skakis (börjar dock räta upp mej nu) Hade jäkligt bråttom igår till bussen, så blandade ihop Absolut Pears & Sprite i en 50 cl flaska i all hast (killar ni borde börja ha handväska på krogen, man kan få med mycket bra i en sådan). Tyckte inte jag tog så mycket Pears... men det var nog en hel del ändå, APA smakade det!! Men, som sagt, det fyllde ju sitt syfte rätt rejält... :D NEJ sååå farligt har det inte vart, blir näst intill aldrig så bakis, men har känt mej halvfull fortfarande ett tag efter att jag vaknat, men nu e de som sagt OK igen =) Men blir nog inte Pears på ett tag nu iaf, haha.


Hemfärden blev 03:30 med spårvagn för en gångs skull. Gick de 15 minutrarna från Hanna hem till mej, snabb-bloggade (tydligen), sprang ett varv runt huset med Combat och totaldäckade sedan i min säng :D

Flaskan som gjorde det...



Vi hitta ett jätteba ställe att stå å prata på utan massa folk, men det var tydligen inte öppet där... :P
Goaste Hannan!!
Sötaste Sofian!! (dax att sola Sarah!)
Hanna med sin Chalmerskompis Chrille, en himla skön typ!! :)
Nä, nu ska jag till klubben och möta upp Hanna med hundarna, gå en promenad och träna tillsammans. (tur att dte inte är så långt att köra...) *jäkla regn!!*

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för en rolig kväll med MYCKET DANS! Sedan träningen idag också, jag har målat in kombinationen/banan och lägger den på bloggen imorgon! Nu blir det Förö, kul att du/ni blir med!

Anonym sa...

Vet du! Jag såg faktiskt dig och Combat i Gamla Stan när du köpte din kebab! :P Funderade på veem det kunde vara, första tanken som kom upp var ZAC! (zic-zac.se, du vet;) Så himla lika dom är!! :o!) Men sen funderade jag faktiskt att det kanske kunde vara Combat, hade varit in på eran blogg någon dag tidigare bara :P Hann dock aldrig ropa fast dig och säga hej ;)


hehe, flummigt inlägg. Var bara tvungen att meddela att jag faktiskt såg er;) hihi

Sarah Carlsson sa...

Hanna: tuusen tack själv!! Kanoners =) Vi får göra oss en kombinations/ban-bank så vi har att ta fram när fantasin tryter =)
Ligger ju i sängen på Förö nu å skriver :D Vart jättekul/härligt idag!! Tack för att vi fivk följs med!! Imån blir de "Förö Camp 08" ;)

Amanda: Ååå, va glad jag blev av ditt inlägg =) Coolt att man kan följa folk såhär och nästan känna att man känner folk man aldrig träffat, eller känna igen dem på stan =) Visst e de lika??!! Har aldrig träffat Zac IRL, men e läskigt att vara inne på deras hemsida, för det känns som det är Combat som är överallt :P Säger förövrigt; Ohhh my god, va den kababen rann av sås, satte mej vid kajen å käkade, hade sås överallt sen :P Du får ropa fast mej nästa gång å heja!! =) Hoppas vi ses framöver nångång. Funderar på Bergélägret... men det är rätt dyrt och jag känner inte till nån av instruktörerna, så jag vet inte om det är värt pengarna... Tränar för Annika Aller & Jenny Damm annars...
Ska gå in å kolla runt på din sida mer ingående sen =) Ha de gott!!