lördag 19 juli 2008

Räkfrossa & Kallsup

Go kväll, nu kom vi just hem från Grebbestad. Har vart jättekul, fast hade kunnat bli ännu roligare om jag inte tvingats vara chaufför.

Vi var 9 st som åt räkfrossa på Makrii, egentligen hade vi tänkt gå på Greby´s men det såg inte lika fräscht ut där. Tuur hade vi som till slut fick ett bord där alla 9 (med vilja, våld & vasselin) kunde sitta allihopa. Räkor åt vi i massor och de var faktiskt väldigt goda även fast de vart frusna (det märkte man tydligt), men smaken var riktigt bra. Det var en rätt rolig "trubadur/showartist" som spelade (och TJÖTADE) och vi satt precis vid scenen så vi åkte på oss några kängor. Bland annat tänkte han rita ett diagram till mej för att förklara allt han sa eftersom jag var blond och troligtvis inte förstod... Sthlmare & Norrmän fick sej sin beskärda del med av kängor :P Vet ni till exempel vad som skiljer Människorna från Aporna ? Jo, Svinesundsbron (bron mellan Norge & Sverige)



Räkfrossa i solen på Makrii
Johan... och Manne (som jag inte sett på 2 somrar). Vi drog ner medelåldern rätt bra...
*blondie* & "Trubadur Örjan" (som lånade min bänk att stå på då och då). En skön snubbe från publiken som skulle upp och "lalla" Hylands Hörna...

Manne & Lovisa, båda uppväxta på den exotiska ön Resö ;) I Sverigetröja sitter min favorit för kvällen... *asg*

23:00 stängde det på Makrii och vi beslöt oss för att gå vidare en sväng till Kallsup. När vi kom dit var det max 5-8 personer där, varav 2 st va småtjejer på 5 år som hade kul på det tomma dansgolvet med laserlampor & rökmaskin... Värsta knattediscot, haha. Vi stannade till 00:30 och då ver det verkligen smockfullt när vi skulle gå, vi kom knappt ut från dansgolvet då. Trots min nykterhet blev det lite dans, behöver inte drick för att dansa längre, fast det blir ju klart roligare :P

.
Eyyy, parrrty på Kallsup!! ;P

Nu är klockan 01:20 och vi har som sagt precs kommit hem. Jag trodde int ejag skulle kunna ladda om och släppa allt om USM, men det har faktiskt gått himla bra. Väääldigt skönt!!

Inga kommentarer: