torsdag 26 juni 2008

Träning i Kungälvoas

Det kliar och "kryper" i hårbotten nu så jag håller på att bli galen!! Kan man inte bara utrota alla knott och myggor?? *avsky*


Ja, som ni kanske förstår har det varit utomhusaktiviteter ikväll med, och givetvis då hundträning :) Åkte med Hanna & Janis till Sonjas gård i Kungälv efter jobbet (såå underbart fint, en egen oas har de där) och tränade på Sonjas EGNA agilitybana. Tänk att ha en sådan... *drömma* På vägen hade vi köpt Thaimat som vi smaskade i oss innan vi satte igång med hundarna, var supergott och blev lite över till lunch imorgon till och med. Rosa & Jossan som ska vara med på Annika Aller-träningen om 2 veckor, var redan där när vi kom, och sedan kom även Minna som hade passat Janis från igår (eller hur blir det tomt hemma när man inte har dem där?) och lämnade henne till en överlycklig Hanna och tränade lite med Zessi också.




Smaskens säger Hanna å stoppar in en paprika ;)

Blev även en del härligt "tjöt" vid fikahörnet...

Combat & Janis är snyggingar i sina likadana halsband =)


Blev först lite lös träning på olika hinder och sedan spånade Hanna ihop en bana igen (kanske ny karriär som banritare?) Den blev riktigt rolig tycker jag, men var svår med en låång raka och små snabba svängar =) Vi funderar verkligen över hur satan vi kommer klara oss i klass 1 som mest består av rakor... Vi (jag & Hanna) hinner ju inte med våra räserhundar där det går rakt fram... Men det är bara att träna vidare på hindersug och framåt-kommandon helt enkelt (ja tänk om det vart så enkelt :P )

Dagens agilitybana

Vi körde ett par vändor var och i slutet tyckte jag att Combat sansade sej ganska bra faktiskt, han har ju en tendens att flyga fram som en tornado genom allt annars... Får bli mycket hjärngympa och uppvärming innan man sätter igång att träna helt enkelt, så han är trött innan man börjar. Haha, snacka om att jag har 2 heelt olika hundar! Milou ska man helst inte göra någonting mer med än gå en kort uppvärmningspromenad innan man kör, för att spara på de små energicellerna... Har fått göra och tränar på att göra TOTAL omställning i mitt handlingssätt och allt runt omkring nu när jag kör med Combat. Längtar så tills att Annika Aller kommer den 7-8 juli, hon kommer garanterat att ha maaassor av bra tips och handlingsträning som jag kommer suuga i mej!

Idag tog Combat för övrigt Balansboms-oskulden! Hoppas han fortsätter i den goda stil kan började med idag på den. Är såå nöjd med kontaktfälten för att var 1a gången på den för honom!! Ett som är säkert är att kontaktfält är något som jag kommer nöta i oändlighet!





Härlig avslutngspromenad i kvällssolen!



När vi kom hem vid 21:30-tiden så stod Anna utanför och rakade av Lukas all päls... Lukas är en Schäfer/Labbe-blandning ...ja, han ser rätt roligt ut nu :P Men rätt söt med faktiskt med håret kvar på huvud, ben och svans :P Kolla bara in snyggingen:





Håller på att göra en film från dagens träning, men med tanke på att jag satt uppe till 02:30 i natt så måste jag komma i säng i hyffsad tid (redan för sent iofs) idag, så jag gör klart filmen imorgon istället och uppdaterar då. Ni får hålla tillgodo med bilderna så länge =)



Usch, imorgon måste jag ta mej in till kontoret by my self. Micke ska åka in redan vid 6-tiden *attans*



Nightynight!!

Inga kommentarer: