lördag 7 juni 2008

Segputte!!


Gick faktiskt rätt bra att sova i natt, lite stramt och svidande bara, men går att överleva.

Åkte från Resö 11:30 och var hemma i Torslanda 13:00, bytte bil från Pick Upen till Peugeoten och åkte vidare hem till Mölndal, var hemma 13:30. Vägen från landet gick himla smidigt, inga köer alls, men hamna bakom en jävla segputte ett tag, 70 på 90-väg... Sånt blir jag stressad av!! *grrr* Gjorde riktigt ont att behäva lämna Resö, hade det ju såå underbart igår!!
Har dammsugit av här hemma lite snabbt vilket var väääl behövligt (nu måste de bara våttorkas med, men får vänta till imån) och nu väntar jag på att Emma N ska ringa så jag kan åka och lämna Combat där och sedan dra vidare till Emma i Lerum där det blir lite slappande vid poolen, grillning och iordningfixning med inbakad förfest. Sedan blir det en sväng till Lerumsdagarna (öltält och liveband på Torget) för att värma upp inför Nivåbesöket som vi sedan planerat.
Har även packat en väska med grejer inför lydnadstävlingen till imorgon, kommer ju inte hem emellan utan åker direkt från Lerum till Torslanda. Hmm, undra hur pass pigg man kommer vara då...
Ses imån =)

Inga kommentarer: