söndag 8 juni 2008

Nivå & Lydnadstävling

Hejhej, sitter här hemma nu och klockan är snart 14:00, har hunnit ta mej från Lerum till Torslanda, tävlat och tagit mej till Mölndal redan. TROTTS att jag bara sovit 2 timmar är jag hyfsat pigg, men ska snart gå och lägga mej i solen lite här ute på gräset och chilla en stund.

Min och Emmas utgång igår blev himla lyckad, fast det var lite segstartat. Lerumsdagarna var ju sååå patetiskt, bara massa bönner som försökt klä upp sej i magtröjja och lång jeanskjol, för tajta klänningar, för korta klänningar, byxor med snörning i sidorna, hårdrocks T-shirtar, för stora skjortor mm mm. Finns inte riktigt ord för det, men säger Herre Guuuuu!! Att det finn sså många patetsika/tragiska människor på ett å samma ställe...


23:20 tog i tåget in till stan och styrde kosan mot Nivå, vårat partyställe No1 när vi är ute tillsammans. Har dock blivt sämre sen de byggde om tycker jag :( Var ingen kö alls, men inte heller så mycket folk där inne, men det droppade på bra och efter inte allt för länge va e knôkat som vi säger här i GBG =) Hängde ett tag i baren på Thai-verandan och tog några goa drinkar, bartendern fick fria händer med olika smakönskemål. Han lyckades bra :) Godast var en med Passoa som bas och en med Absolut Pears & Vanlijvodka, MUMS!


Drog oss ut på dansgolvet men provade snart golvet där uppe istället, inga bra DJ´s alls tycker jag! Vi gick lite upp och ner och hit och dit mellan de olika golven, och när vi väl skulle ta sista natt-tåget vid 03-tiden så släppte det äntligen loss, så vi blev kvar ett tag till... :D Hittade några roliga pojkkar att dansa och flumma med, en riktigt söt en till och med :P

Flummade gjorde vi rejält, musiken var bättre än innan men inte bra så det man kunde göra var att bara "flumm-dansa" och garva som fan. Blev lite "Leroy" bland annat, fiska fisken, pumpa cykeln, stor boll-liten boll, spela pingis... Hmm, tja kolla länken så fattar ni att man inte kan ha annat än sjukt kul med de movsen ;)

Vi var hemma vid 05-tiden och tog taxi från stan. Kändes skumt att gå å lägga sej när solen redan gått upp en bra bit och fåglarna sjön som duracell-kaniner. Menmen, somna lyckades man med ändå =) Sov 3 timmar och sedan var det dax upp igen eftersom jag skulle åka från Lerum 09:00 *suckduck*

Här kommer några EGO-kort och kvällens outfit :D



LYDNADSTÄVLING i Torslanda

09:40 parkerade jag i Torslanda och pustade ut aftersom jag klarat mej från blåskontroller. Hade jag hamnat i en sådan hade det inte slutat bra :S Var som vanligt (oftast) inte bakfull i alla fall. Emma N & Lars hade redan kommit och jag fick min älskade ögonsten igen =) Tusen tack för hjälpen!!

Vi gick upp och anmälde oss och fick lottat startnummer, givetvis blev jag 1a.

Tog allt för vad det var, mest för att testa situationen och bygga på tävlingsvanan. Gick rätt så mycket åt skogen, ungefär allting :P Körde med godis i handen till slut i linförigheten för att få träningen i alla fall.
resultatmässigt blev det; 0a på Platsliggning & Linförighet, 9a på Läggande under gång, 10 på Tandvisning, Hopp över hinder & Inkallande, hoppade över Ställande under gång & Apporten eftersom vi inte tränat på det =) Skrapade hem 85p, inte ens ett 3e pris :P Men är nöjd ändå. Det var fruktansvärt varmt och han sprang in och la sej i skuggan så fort han fick chansen, det var en heelt ny situation för honom med flera moment efter varandra utan belöning, folk han kände som satt utanför staketet och jag har knappt tränat någonting. Är väldigt glad för 10an på Tandvisningen!!
Kom sist av alla, men näst intill alla hade problem med olika saker. Det märktes tydligt att hundarna var påtagligt påverkade av värmen.
STORT GRATTIS till Emma med Lisa som hamnade på 3e plats med ett 1a pris på 165 poäng!

Skrev i början att jag inte var speciellt trött... tar tillbaka det, känner att det börjar komma smygande nu. Blir gräsmattan en stund nu dock MED solskyddsfaktor 15! Ikväll 19:00 har jag kursavslutning med min Agilitykurs på GHU, så det blir lite förberedelse inför det lite senare med.

Ha e gott så länge!

Inga kommentarer: