fredag 27 juni 2008

Belönings-shoppat

Liiite var jag tvungen att fira att jag sålt idag =) Blev en (hoppas ni orkar läsa hela namnet) "Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Concealer/Anti-cernes extra longue tenue SPF 10" och en Make Up Store Eyedust i färgen "Sassy". Älskar Make Up Stores ögonskuggor (denna jag köpte skulle tydligen vara fin att ha uppe på kindbenet/under ögat), och när man tänker efter är 130:- inte mycket alls egentligen att lägga på en ögonskugga, den sitter jättebra (har en vattenfast cremeskugga under från Isadora) och räcker hur länge som helst. En vanlig Maybelineögonskugga ligger ju inte långt under i pris. Kan nästan säga att ögonskuggan var belöningen, för consealern var jag ändå tvungen att köpa, men nu kunde jag kosta på mej en liten bättre och dyrare.


Vet inte om jag gillar den nya burken för Eye Dusten? Känns inte lika spillsäker som skruvlocket?



Dax att gå från kontoret nu, ska hem direkt och sedan iväg till Torslanda för att äta middag med familjen, min morbror och kusin Anders från Sthlm =) Va ett tag sedan jag träffade dem nu.





Helgen annars är planerad med konfirmation imorgon i HisingsBacka för min 3-männing tror jag det blir (?) (pappas kusins dotter), sedan lite "fest" i klubbstugan på Torslanda hundklubb med alla instruktörer och styrelsen där (om det blir någonting av?). Annars är lördagskvällen rätt öppen... På söndag ska jag med Hanna på agilitytävling i Borås, ska bli kul!! Var på tävling i februari sist tror jag... illa! Blir dock inget tävlande själv utan peppning av kompisarna, påhejjande, miljöträning med Combat, skitsnackande med alla agility/hundkompisar mm mm =)

Soo long och ha en skön fredagskväll!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Påhejning och peppning lär behövas i massor efter dagens enorma flopp. Ses imorgon bitti! Och... hur hinner du tänka och shoppa smink, jag är glad om jag orkar duscha... KRAM!

Sarah Carlsson sa...

=) Ska göra så gott jag bara kan!
Jo, man ser till att gå en sväng genom Nordstan efter möte under jobbtid ;)

Anonym sa...

fanny e vår syssling

Sarah Carlsson sa...

Vet, kom på det sen. Står rätt i nästa inlägg =)