måndag 2 juni 2008

Amundön i sooolsken

Blev bara snabbt hem och byta om för att åka ner till Amundön i trevligt sällskap och gå en runda längs haaaavet. Och som sagt där, det var inte sista gången man åkte dit. Är verkligen himla härlig promenad, blev dock den korta rundan men med lite klättring berget. Tror jag var bergsget i mitt förra liv... Vi stötte på 2 konstiga filurer och ett ton pensionärer plus lite annat löst folk, men var inte så många som var där som man skulle kunna tro en sån här skön kväll. Antar att folk inte orkar åka iväg efter jobb eller kanske inte ens vet om att det är så bra där? Vi var där mellan 18:30-19:30 ungefär och det var fortfarande jättevarmt i luften och solen gassade, LOVELY!!

Blev en tur upp till klubben med och väldigt slapp slalomträning, orkade inte dra ut några andra hinder så det var det enda som vi gjorde nästan, förutom en hel del "pet-flaske-kastning" ;) Höll nästan på att gå i taket en stund med tyvärr, en käring med en Labrador blev ursinnig för att den slängde sej ner i ett dike med vatten... (konstigt att Labbar dras till vatten, speciellt när de är lösa och precis fått göra vad de vill) Hon kasta hunden på rygg när den kom, gorma och hötte åt den mot ansiktet... Tog sedan bort den till vattenslangen för att skölja den, men fick ett nytt raserianfall när den ville rulla sej i gruset. Suck! Orkar inte ens gå in på detaljer vad jag tycker om detta (mer än att jag var väldigt nära att lägga min näsa i blöt) och vad hon skulle gjort i stället mm mm. Tragiskt är det i alla fall, tänk om våra små kursare får se sådant på klubben... vad för slags bild får de då av hundhållning när vi själva lär ut roliga, positiva och belönande träningsformer...?

Nu har jag lagat köttfärssås och städat undan en del "bröte" iaf, ögonen går i kors, men skulle verkligen behöva sammanställa alla funktionärer som jag fått in till USM... men risken är att jag somnar framför datan då till slut... Iordningfixning blir det nu i alla fall, får se vad jag orkar sedan. 10:00 är det dax för en hair cut i stan imorgon!!

Nighty!

Inga kommentarer: