onsdag 28 maj 2008

Sthlm here we come


Är hemma å jobbar idag med, e livrädd för att smitta Micke nu innan han ska iväg på semester. Skönt att ha ett jobb där man kan jobba hemifrån, men det e himla tråkigt att sitta själv plus att man blir ganska så oeffektiv :(


Har tillbringat lite tid med att boka en Sthlm resa nu iaf =) Ska upp på träff på kenneln som Combat kommer från, den 1 juli, bokade in 2 extradagar med när jag ändå är där uppe. Fast 2 av 3 dagar kommer bestå av hunderi, den 1 blir det ju kennelträff och den 2a ska jag med Monne & Ulrika på utställning på Almare Stäket, ska bli himla kul. Kan ingenting om utställning i princip. Ska bo över hos Ulrika på gården mellan den 1-2a, kommer få ett eget litet hus å allt =) Ser verkligen fram emot detta!! Gillar mina uppfödare såå mycket!!

Den 3e vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske blir det hunderi då med (World Dog Show startar nämligen då) om jag inte hittar nån trevlig 08 som vill umgås med mej lite, typ Niklas... (nejnej, det var ingen pik alls ;P ) Favvokusinen har ju flyttat till Mariefred av alla ställen, så henne kommer jag väl troligtvis inte träffa :( Men kanske en fika med min andra goa kusin där uppe, Anders. Eller så kanske man ska vara lite social och hälsa på favvo-morbrodern Werner (iofs den enda morbrodern med :P ) Jaja, som sagt, den 3e juli är än så länge öppen för förslag i Sthlm ;)


Måste bara säga att det inte alls e lika kul att kolla på biljetter till Sthlm nu när de tagit bort "just nu" biljetterna!! Uscha, innan kunde jag åka tur och retur för runt 200-300:-, men nu får jag punga ut med 540 spänn!! Huuuuu!! och då har jag tagit ett tåg upp som går 05:00 för att spara in lite!!! Nä SJ, tillbaka med Just Nu biljetterna! Blir garanterat inte några spontanresor i fortsättningen iaf för min del. I alla fall inte så länge vi med hund inte kan köpa de sista minutenresorna som auktioneras ut på Tradera !! DÅLIGT SJ!!


Nu ska de tvättas och städas här, man får ju passa på å va lite nyttig när man e hemma.


Inga kommentarer: