fredag 30 maj 2008

Snart iväg igen...

Försov mej i morse... förkylningen har nog satt sej på örona med, sov mej igenom min mobilväckarklocka som ringer var 9e minut i 1 timma!

Kom till kontoret och fick snabbt fixa alla åtaganden innan BNI-mötet, fick springa ner och köpa sallad till Micke och hans lunchmöte eftersom han inte skulle hinna och sedan rusade jag bort till spårvagnen i värmen, PHU! Ringde nog 10 samtal innan jag fick tag på någon i min BNI grupp å fick sagt att jag var försenad. Kom när mötet redan hade börjat och fick dra min 60 sekundare (för mer info om BNI, läs HÄR) precis när jag satt mej, så de var bara att ställa sej igen =)
Fick nog till det rätt bra för det var 2 personer som efteråt ville prata med mej om vår Affärsskola, KUL! Blir iaf möte med en av dem och den andra ska jag allt få ur ett möte med!!

Direkt efter BNI hade jag och DavidMerea ett litet uppföljnings/fortsättningsmöte om GHU´s hemsida. Den kommer bli såååå bra tror jag!! Eller vad säga som; livechat för medlemmar, bildgalleri, forum, nyhetsutskick, tävlingsekipagesidor mm mm =) Den 11 juni är det planerat att den ska vara upp och gå =)

In till Akademibokhandeln för att köpa små klisterlappar att klistra ihop vårat utskick för klubben nästa vecka. Drygt 600 papper ska vikas, klistras ihop och på med adressettikett... Hjälpa till ?? ;)

Nu e de ett pit stop på kontoret för att snart springa till spårvagnen och sedan tåget mot Lerum, kusin-vitamin tar ju stuenten idag!! =) Congrats!! Blir lite bra för-förfest innan After Worken sedan ;) Vid 18-tiden har jag ju planerat att vara på Hard Rock, där jag ska möte upp Cillen och kanske Emma. Andrea och Niklas ska ju sjunga där idag, rekomenderas att gå och se och lyssna på, de är grymma!

Over and hals över huvud till spårvagn och tåg!

Inga kommentarer: