tisdag 22 april 2008

Scandinavium, here I come!






Japp, nu börjas det. Flyttar in i Scandinavium onsd-sönd denna veckan. Varför? Jo, Göteborg Horse Show kommer till stan. Har räknat ut att det är 6e året i rad jag är med som funktionär där nu... Shit va tiden går fort!
Va gör jag där då? Någon gång kollat på hästhoppning/tävlingar på TV eller live någon gång? Sett stora blomsterarrangemang runt hinderna?? ...Det är nämligen just det jag gör, byggar upp dessa enorma blomsterberg runt hinderna för att det ska se snyggt ut och även försvåra lite för hästarna med gälla färger och konstiga saker som kan ligga/hänga lite här och där=)

Man kan ju fundera på varför man gör detta egentligen... springer runt i gångarna och på arenan i flera dagar och bär, släpar, kånkar, flåsar, stressar, kastar sej undan för sitt egna liv för tunga vagnar som kommer farande ner för backan från arenan... när man har 1 miljon andra saker för sej och dessutom gör det HELT GRATIS och hoppas äver 3 jobbdagar från mitt riktiga jobb! Lite galen behöver man nog allt vara... men det är faktiskt fruktansvärt kul med!! Vi har en härlig gemenskap och har väldigt roligt tillsammans. Vi har varit samma grupp i alla år och med samma gruppledare, så vi är bra sammankörda och jobbar kanonbra tillsammans. Vi titulerar oss "Mark´s dream team", kort å gott :D Det är oxå en kul utmaning och ett test på hur stresstålig man är, ofta har vi mycket kort om tid för att bygga upp allting innan klassen börjar och det ställer stora krav på uppmärksamhet och ordningssinne... och vad passar bättre för Sarah än att testa sej själv? Har ju aldrig hänt förr menar jag :P

Hoppas på att hinna med lite mer rapporter från dessa häktiska dagar... Nu ska jag rusa iväg å ta mej från Gårda till Scandinavium på ca 15 min. E ju hur lugnt som helst :P Det vankas Akututbildning för alla Arenafunktionärer mellan 18:45-19:45 nämligen, sedan blir det ilfart hem och träna en sista gång på vårt freestyleshowinslag på Horse Showen som vi har på fredag med =)

Over and out!

Bjuder på lite bilder från tidigare år =)


Inga kommentarer: