tisdag 18 mars 2008

Snökaos & sååå

Ja, så har ännu en dag gått och jag sitter här som vanligt alldeles för sent!! Men känner mej duktig som bloggar iaf =)

Ja, så va de ju det här med vädret med... Samma sak varje år! Snö vad är det? Har vi aldrig sett i Sverige förrut, hur gör jag när jag kör bil och det snöar?? *ggggrrrrrrrrrr!! Att de ska va så förbannat svårt! Det är ju faktiskt inte allt för ovanligt att det kommer snö i mars så folk borde ju kunna vara lite mer förutseende när det väl kommer å inte förvandlas till en sniglande avgaskö med bilar å lastbilar lite varstanns i dikena, eller??!! Jaja, har ju inte drabbats själv nåt nämnvärt av det, men de e ändå irriterande! Är så glad över att jag slipper kollektivtrafiken en sån dag som denna!! E man bortskämd som har en chef som hämtar å lämnar en hemma i stort sett varje dag eller? :P

Dagen har bestått av jobb, en dag med mest "tråkgrejer" som annonsinläggning å så, men även lite kul saker som 2 korta möten och ett kortare ringpass. Helt plöttsligt va klockan 17:15 å de va dax att packa ihop å åka hem (eller bli körd då rättare sagt :P)

Va bara hemma lite snabbt å bytte om för att gå till gamla Pedagogen och bli upphämtad där av Hanna. Vi skulle gå på GMBKs styrelsemöte och rapportera hur det går med USM planerna, klockan 18:30. Drog snabbt det vi (Hanna) hade att säga och sedan lämnade vi mötet och gick en promenad runt militärfältet och tränade en stund på grusplanen. Körde mest fotgående med höger och vänstersvängar och lite freestylerörelser. Fotgåendet går verkligen så himla bra, och till och med vänstersvängarna börjar ta form på ett riktigt bra sätt!! Började även lite smått med agilityslalomet, ska köra på "koppelmetoden" tänkte jag. Har fungerat riktigt bra för Hanna med Janis.

Blev bara ett kortkort pass på ca 20 minuter idag för Hanna skulle hem till Anna Phil :P Men det räcker alldeles utmärkt att köra så korta pass, bättre att köra ofta och kortare än sällan å långa pass.
Det var Combats första "riktiga" kontakt med snö idag med =) Va ju lite snö uppe i Rättvik när vi va å tävlade där, men inte så som det varit idag. Han ääälskar snön och jagar snöbollar för glatta livet. Han & Janis har tokracat ikapp i snön med på militärfältet, stan i gatan va snabba de e!! :P Har gått rätt OK med pälsen med som tur är, inte allt för mycket snökockor på benen.
Bjuder på lite energirika bilder från lunchpromenaden idag, och några poosebilder nu senare från ikväll :P

Du är mitt "blingbling" =)

Inga kommentarer: