tisdag 11 december 2007

Mycke kul idag; praktikanter, BC, fika, TV mm

Kom till jobbet vid kvart över 9 nånstanns å Micke va redan där, hade lite kul åt honom för messet igår och frågade om han fick ihop mycket pengar. Fick ett asgarv tillbaka =) Herregud, han har verkligen 0 koll ibland. Satt sedan själv i stort sett hela dagen fram till 14:30 då 2 killar som sökt LiA hos oss kom för att träffa mej för en "intervju". Vi ska ju ta in 2 st praktikanter efter jul tänkte vi och dessa pojkar är starka kandidater till de platerna måste jag säga, eller de e faktiskt till och med "antagna" redan om sanningen ska fram ;P Är ju extra kul att de går FörsäljningsAkademien med så man har lite gemensamma nämnare att prata om, t ex olika galna lärare å så :D De kändes väldigt engagerade, intresserade och drivna, så det kommer alldeles säkert bli himla bra. Fast egentligen borde jag ju ta in minst 1 tjej för att höja girlpowern på företaget, menmen, kan inte sticka under stol med att jag faktiskt ofta trivs bättre med killar, speciellt i jobbsammanhang, orkar inte med allt skitsnack å tjöt som de ofta blir med tjejer.

Efter jobbet va de hem i ilfart å packa träningsväskan å möta upp Hanna utanför som skulle passa Combat en stund nu ikväll, eftersom jag skulle fika direkt efter träningen oxå och inte viste riktigt hur sent det skulle bli. Vi gick iaf tillsammans ner till henne och jag tog spårvagnen därifrån.

Tisdag idag och BODY COMBAT på schemat :D Gött, idag va de S som körde, förra veckan va de en stand in =( han va oxå bra iofs, men S har en sån sjuk energi som smittar av sej som knappast någon slår. Blir alltid extra taggad på hennes pass och ger i 120% hela tiden. Jag e nog störd, men verkligen älskar känslan av att bli så jäkla slut så man nästan svimmar å inte vet vart man ska ta vägen, och samtidigt veta att faktiskt bara hälften av passet är kört... =) Efteråt får jag en sån energikick så jag hade kunnat springa en marathon eller nåt.


Men idag blev de ingen marathon, utan en fika på (jaaaaa, jag vet) S.o.H.o. med David :D Usch, va alldeles för längesen vi sågs. Gissa va jag åt för ovanlighetens skull?? Jupp, grov salami-brie smörgås :P å så drack jag en kopp "earl grey vanilla cream"-the *gottgott* Blev ingen lång fika eftersom David fick myror i bena å va tvungen å röra på sej ;P Fick skjutts hem till Hanna å va där redan vid 20:30.




The framför TV:n en stund hos Hanna med 2 galna hundar blev det, tillsammans med en sjuk sovandes Hanna =) Trodde ju jag skulle missa House idag, eller hade räknat med det t om, men hann ju t om se en stund på "Äntligen hemma" innan House :D

Rastade av lill-fia (Janis) för Hanna en snabbis å traskade sedan hem till mej med min prins. E alldeles perfekt avstånd mellan oss, tar ca 15 min att gå, så det blev en bra kvällsrunda med =)

Hemma fick jag ett ryck och sopade av golvet (vilket jag nästan gör varje dag nu för Combat drar in så massa sand efter promanader och ligger å noppar en pälstoffla (favoritsysslan), så de ligger bruna ludd-duttar blandat med grus överallt typ. Fick även diskat all disk innan jag satte mej vid min 4-kant å socialiserade mej med en stackars utslagen plugghäst "in need of company" en stund ;P och skrev ihop detta lilla nätta inlägg :D

Nu e de bäddtajm, siktar på att gå upp efter 2a snoozen imån...

P.S. Tack Hanna för hjälpen, trots sjukligheten!! Hoppas du e bättre snart! *kram

Inga kommentarer: