torsdag 25 oktober 2007

Säljframgång & föreläsning

Va hemma alldeles för sent igår för att orka skriva nåt, så det får bli avrapportering nu istället.


Igår (onsdag 24/10) hände det rätt mycket grejer faktiskt både på jobb- och "fritid" sidan =)



Förmiddagen på jobbet var rätt lugn, men sedan bar det iväg på BNI-möte vid 11 tiden, en ny grupp skulle testas å se om den kunde vara något att ha. Det var betydligt mycket mer folk än på gruppen i fredags eftersom det var väldigt många besökare med idag, och de gav många referenser hit och dit, men det kändes lite ostrukturerat och "flummigt", men kan nog vara en OK grupp iaf. Ska till fredagsgruppen nu på fredag igen och känna på dem en gång till, och efter det förhoppningsvis ha ett svar på vilken grupp jag väljer att ansöka till. Rent spontant nu så känns det som fredagsgruppen... Åkte en sväng om kontoret som vi ska ha i Canonhuset i Gårda sen å kolla lite, och sedan tillbaka till kontoret på Chalmers där vi sitter nu. Blev lite "kontorspill" på eftermiddagen och lite samtal till några jag pratat med på Scanautomässan, kan var anågra intressanta leads där... Jobbar på dem... Har som plan att försöka boka in några besök i Sthlm och köra ett race där uppe om 2 veckor, de flesta företag jag pratade med på mässan var ju givetvis från Sthlm så de e bara å ringa, boka å åka upp =)


Från klockan 16 och framåt blev det väldigt häktiskt sedan... Hade bokat ett möte vid 16:30 med en av pappas affärskompisar/kompis som är försäljningschef på ett företag som gör stålreglar och sådant annat skoj (?!). Skulle träffas på hotell Scandic Europa där han skulle bo, men vi båda var försenade så det blev inte för ens 17:10 vi satte oss, och jag skulle med bussen 17:30... Bra där!! Blev en snabbcider och snabbgenomgång innan jag fick ruuusa, skulle ju vara i Partille på föreläsning 18:30. Bestämde väldigt hastigt att jag skulle tillbaka dit efter föreläsningen så lämnade boxen där så han kunde kolla igenom den i lugn och ro... (och bestämma sej för att köpa den tänkte jag :P )


Missade givetvis bussen men fick tillslut tag på Sonja som oxå skulle dit som jag kunde åka med, gick från Centralstationen till Olskroken och blev upphämtad där =) Är så jäkla skönt att Combat fungerar att ha med överallt! På föreläsningen fick han sitta i bilen halva tiden för att träna på att kunna ligga själv där, och inne halva tiden för att träna på att kunna vara bland massa folk och hundar men ändå slappna av.

Annika Falkenberg var vekligen jättebra. Hon var rolig att lyssna på och förklarade på ett bra sätt med massor av metaforer hit och dit för att folk skulle förstå. Hon pratade om hur man bör bygga upp sin hund på bästa sätt och hur man bör planera in sina tävlingssäsonger med vilor här och där för att kunna få ut mest möjliga av sin hund utan att slita på den mm. Väldigt intressant, nu blir de att träna Combat på att SKRITTA och "basövningar" för ett bra muskeluppbyggande för framtiden, men vi ska ta det sakta och säkert. Är inte bra för valpar med massa påfrestningar för tidigt. Föreläsningen var klar vid 21:30 och då var det in till stan igen som gällde, var ju inte vad jag planerat imorse direkt, men vill man sälja så är det bara att bita ihop och se glad ut =)

När jag kom till hotellet satt Patric kvar där jag lämnat honom i foajen ca 3 timmar tidigare, haha. Han hade läst igenom lådan och tyckte att den var bra, och det bästa av allt HAN HADE BESTÄMT SEJ FÖR ATT KÖPA!! GÖTT VÄRRE! Min 2a Säljbox såld :D Har en del på G nu så i November kanske jag kan få min första riktigt "full-lön" och kanske t om mer lite beroende på. Jag satsar på det och jag SKA klara det, vad annars??

Hade jättetrevligt med Patric och satt och tjöta å åt och drack gott (blir man bjuden e de ju bara å tacka och ta emot :P) ända till klockan 12, va tvungen å gå för att hinna med sista bussen hem då =) Tycker det är roligt att prata med folk som är äldre än en själv och se hur de tänker å funderar och få ta del av deras kunskaper och erfarenheter. I och med att jag ridit i alla år har man fått lära sej att kunna umgås med folk som både är mycket yngre och mycket äldre än sej själv. En egenskap som är mycket bra att ha tycker jag och som jag märkt att jag haft stor nytta av vid väldigt många tillfällen i livet än så länge, och troligtvis alltid kommer att ha.

Knatade iväg till bussen och blev stoppad 2 ggr av folk som ville veta va Combat va för ras å att han va "såååå söööt"... YES, I know :P På bussen satt det en kille på andra sidan gången å snegla på C läänge innan han tog mod till sej å putte på mej (hade självklar musik i örona) å fråga va de va för ras. Pratade med honom resten av vägen sedan. Hans bror hade en Pitbull å han prata på om att han trodde att om man bara ger kärlek till en Pitbull och liknande raser när de är små, så blir de snälla. De hade gosat, kramat, gett närhet å pussat på denna hunden ända sen den va valp och den var sååååå snäll. Han var väl berädd på att jag skulle rynka på näsan eller nåt när han sa vad det var för ras, så han blev nog lite förvånad när jag sa att det inte alls är hundarna det är fel på utan ägarna. *Aaaa, preccciiis* fick jag som svar på värsta (förlåt) Hjällbosvenska =) Men jag drog inga längre utlägg om aktivering och mental stimulans å så, utan höll med om att kramar å kel är bra, vilket det ju oxå är, men inte hela lösningen :D

Va hemma vid 00:45 å landade i säng å slockna på 3 röda sekunder :D

Inga kommentarer: