söndag 17 juni 2007

Shaking that ASS

Japp, MRL 11:00 i morse. Känner man sej nöjd eller nöjd efteråt eller? En gla Norrländska höll i passet som jag kört för en gång för någon vecka sedan oxå, så det var repetition av samma pass som då. Fucking hell jobbigt!! *I see you baby, shaking that ass!* Nu ska det slipas inför beachreleasen om några veckor ;) Har ju bokat ett cykel/core pass imån med, hoppas jag kan gå på det. Ska träffa min kontaktkompis klockan 12:00 och passet är 17:30, så jag hoppas vi e "klara" till dess. Får ta med träningsväskan till stan och se hur det blir...



Efter träningen gick jag runt till MyOne, Huvudröds och Zoot på Backaplan. Resulterade i ett koppel och halsband i blått och lite rosa(!) med invävt reflexband för valpis och ett STORT habegär efter en bärväska/bur i brunt fuskläder. Kan nog hända att det blir inhandling av den framöver... Men den ska bara användas när han är valp och inte får gå så mycket själv, sedan ska den säljas igen i så fall. Är allergisk mot "väskhundar"!!


Har fått nya kort på min lilla ulltuss idag med, på dessa ser man hans färg bättre. Men som sagt innan, detta är den färgen han har nu, när han är 3 lär han ha skiftat färg typ 3-5 gånger eller nåt för att slutligen få sin "riktiga" färg som lutar åt pappans håll (skall dock inte ha kandetter på min, alltså "tovorna")

Hmm, tror att den översta är Piorret


Min kompis A som jag nämnde för några dagar sedan som också ville köpa hund, har nu köpt en Chihuahua-kille som ska heta Albin :) Född på samma dag som min, så nu blir de gemensamma födelsedagskalas i framtiden där vi bjuder in alla våra hundars kompisar med mattar och hussar och äter tårta och öppnar paket... Eller INTE!! Men lite kul att de fyller på samma dag är det faktiskt =) Är en riktig valpboom nu med dominoeffekt. Imorgon åker nämligen A med en kompis till henne ner till Helsingborg och hämtar en Mopsvalp, hon blev oxå sugen när hon hörde om A;s "galna" upptåg om ny hund så då bestämde hon sig med att köpa en. Hmm, låter lite som att köpa leksaker eller nåt när jag skriver det såhär... Men ska förtydliga att allas valpköp är planerade/påtänkta länge, det har bara gått väldigt fort när alla väl bestämt sig. Köp ALDRIG hund utan att tänka igenom det NOGA innan!!

Söta Albin


Lägenheten jag vart och kollat på ligger även i samma område som A och hennes pojkväns, hade vart så jäkla kul om jag kunnat flytta dit!! Tänk va mycket vi kunnat hitta på tillsammans då, och inte minst hjälpa varandra med hundpassningar och för min del även barnpassning då när bebben tittat ut =) Såg idag att det ligger ute en till likadan lägenhet men för 100 000:- billigare. MÅSTE bara ha en av dem! Den billigare hade dock ingen balkong, men en klädkammare (i den dyrare hade klädkammaren gjorts till större badrum ist) Har anmält mitt intresse på den andra nu med och hoppas gå på visning den 2 Juli. Snälla alla, håll tummar och tår för mej!!

Måste flytta här ifrån så absolut fort som möjligt, håller på att bli galen, mamma hackar på mej hela tiden typ. Är så nära bristningsgränsen nu så mycket mer klarar jag inte av innan det händer nåt riktigt ogenomtänkt och drastiskt (en rak höger eller total brytning från familjen) Så långt har det gått...

Har förövrigt gjort något mycket modigt idag tycker jag själv, mer säger jag inte än att jag satsat allt på ett kort och så har det fått bära eller brista... Blev dock varken bära eller brista eftersom det inte blev som planerat, men modigt var det iaf =) *stolt*
Over and out!
P.S H & E (GHU kompisar) har idag tävlat SM i agility och har med bra placeringar tagit sej vidare till FINAL imån!!! GRYMT GIRLS!!! Go for it!

Inga kommentarer: