tisdag 5 juni 2007

Helgens partyparty




Först, styrelsemötet i torsdgs blev lite av ett "fiasko" med bara 4 (tillslut 5) närvarande av 9 totalt... suck. Men rabarberpajen va riktigt smaskig, en av de godaste jag smakat faktiskt, så det var värt att komma ;) Nu är även klubbtidningen på väg ut till alla medlemmar, tack vara gemensamma krafter på mötet.

Helgen bjöd på en superkul fest!! Hanna har fyllt 25 år och hade födelsedagsfest för hund-, häst-, fotbolls-, jobb-, barndomsvänner. Även lite "löst folk" var med =) Partyt hölls ute på Hannas land Förö, en ö ute i Göteborgs Södra skärgård (underbart). Jag åkte ut med Minna och familj från Torslanda med deras båt och alla andra kom med färja. Klockan 17:00 anlände alla och vi bjöds på fördrink på bryggan. Delades efter det in i grupper och gick poängpromenad upp till huset och sedan vidare till Förögården, där festen hölls. 1 fråga för varje år i Hannas 25 åriga liv var det :) Kul! Hamnade i en grupp där det kom fram att en tjej hade haft allas våran älskade Christina på Handels i vintras oxå... Hon hade exakt samma uppfattning om henne som jag =)
Middagen stod som vanligt Hannas pappa för, varmrökt lax med färskpotatis, romsås, aioli och baguetter. MUMS!!! Kvällen följdes av lite olika lekar som "gissa namnet" och musiktävling. Vårt lag vann inte =( grr (tävlingsmänniskan kom fram som vanligt i mej) NI GÅR INGENSTANNS innan vi löst alla namnen beordrade jag min grupp :)
Vid midnatt ungefär drogs volymen upp och vi (hanna, jag & emma) fick tillslut igång dansgolvet. Sedan dansade vi till halv 4 ungefär. Tjohoo va vi hade kul!!!! Eftersom det bara går en färja till ön 2 gånger om dagen stannade de flesta kvar och sov lite varstanns i Hannas hus och hos en granne. Jag hade tur och fick roffat åt mej en riktig säng i alla fall *skönt*
10:00 begav vi oss från ön (med Minna och familj igen i deras båt) mot Torslanda igen. Underbart att få åka lite båt! Första turen i vår/sommar faktiskt. Solen gassade både på lördag och söndag, så jag njöt för fulla muggar!!

14:00 var jag sedan på visning för en lägenhet som jag gärna hade köpt, men ekonomin tillåter det inte just nu innan jag vet hur min lön kommer landa (har ju en del provosionsbaserat) så jag fick tacka nej :(

18:00 var det dax för avslutning på min Fortsättningskurs i agility. Riktigt tråkigt att få lämna dem nu *fäller en liten tår* De kommer bli grymma i framtiden, helt klart!! Fick en påse Daim, en Härliga hund tidning och en vattenflaska till Milou av dem som avslutningspresent. Blev jättepaff och nästan lite rörd. TACK SNÄLLA SÖTA!!

Hannas familjs hus på Förö
Jag hjälper till med fördrinkarna innan alla kommer
Alla anländer med färjan

Presentuppackning - strasshalsband till Janic från Emma & mig =)
Dansen i full gång
Jane, Emma & Jag - tar i enda från tårna "en eeeviiiiigeet en kooort..."
Jane & jag - fulast vinner? =)
Hanna, Jag & Janic dagen efter innan avfärd
Minna & Jag njuter av båtfärden!
Sötingen Max, Minnas yngsta son






Inga kommentarer: