torsdag 21 juni 2007

And off we gooooo!


30 min kvar på kontoret innan jag och Milou tillsammans med sista packningen (åkte och lämnade det mesta igår) ska bege oss mot Mölndal och till Hanna där vi ska mötas 15:00 och packa in i bilen...


Va ska hända då? Jo, jag, Hanna, Ellinor, Emma & Jennie ska åka till GOTLAND i 1 vecka och tävla agility med doggsen. Ska bli så kul att äntligen komma iväg, har planerat/bokat detta för flera månader sedan så man har gått och längtat efter denna dagen läääänge nu.

Midsommarafton kommer alltså spenderas på Gotland på Klinte Hundungdoms tävlingsplats =) Vi anländer på Gotland 00:00 i natt och har sedan ca 45 min att köra till vårt boende som vi hyrt av privatperson via Blocket. Alltså framme där ca 01:00. Uppstigning ca 06:00 för att rasta hundar och sedan köra de ca 40 minutrarana till tävlingsplatsen för att vara framme där vid 07:45 typ. Hoppas kunna vara därifrån i någorlunda rimlig tid (runt 16-17 iaf) så man hinner ha lite Midsommarmiddag "hemma" sedan.


Våra dagar kommer alltså vara packade med agilitylopp och hundar högt och lågt nu i 1 veckas tid - underbart =) Hmm, e man skadad eller skadad? Vi kommer ha 1 "fridag" tillsammans på måndagen när det är uppehåll för tävlandet, och Ellinor & jag kommer att ha torsdagen nästa vecka "fri" oxå då det bara är klass 3 tävlingar. Hoppas på lagomt bra väder så hundarna orkar med, får se hur mycket tävlande det blir för Milous och min del eftersom han är så extremt varmekänslig... Men vi ser resan som en kul grej, så tävlar vi det vi kan, är anmäld till "allt som går" iaf.


Kommer ha med datan och mitt 3G-bredband (som iofs inte går på 3G där ute) så uppdateringar från resan kommer komma lite då och då =)


Så nu lämnar vi regniga Västkusten och drar till solsäkra Öst en stund ;) Nu väntas allsång, höga snarkningar, kul diskussioner och andra trevligheter i bilen under ca 4 timmar till Oskarshamn och färjeläget med GHU gänget. Göööööt =) I´m driving, so watch out...


And off we went !!

1 kommentar:

Anonym sa...

Jättegullig valp tycker jag.
Sitter här med Zara och tänker på namnet IXI.
HundLena