fredag 18 maj 2007

så va de 1 vecka sedan igen nu...

URKASS! Varför kan jag inte ta tag i mej själv och skriva oftare här? Meningen med den här bloggen är ju att jag själv ska kunna gå in och kolla vad jag gjort och inte gjort, alltså som en slags dagbok dag för dag. Nu är det mer som ett ihopdrag av en vecka i taget... suck!
Lagtävlingen förra helgen i agility i Falkenberg gick jättebra, vi har nu tagit vår första SM-PINNE och behöver 3 till för att ta oss till SM 2008. Vi har 1 år på oss att plocka de 3 pinnarna, så vi borde ha en chans... Tyvärr finns det inte så många lagtävlingar så man får se till att verkligen anmäla och åka på dem som finns. Nästa chans för oss blir på nationaldagen den 6/6 i Oskarström, där vi har möjlighet att plocka 2 st pinnar till. För att få en "pinne" måste hela laget ta sej igenom banan utan att diska sej och placera sig bland de 20% bästa. Man är 3-4 st i ett lag och de 3 bästa resultaten räknas.
I vårt lag "GHU`s Sakta Men Säkert" ingår Jag & Milou, Cecilia A & Buddy, Michaela L & Benny och Jennie O & Cola. Alla förutom Milou är av rasen Shetland Sheepdog, även kallad "shelti".


På söndagen hade vi avslutning med vår nybörjarkurs i agility som jag vart instruktör för på GHU. Väldigt skönt att ha den avklarad faktiskt! Har vart rätt turbulent med hundar som gjort utfall och till och med lyckats bita en av deltagarna (utan att vi instruktörer fått reda på det) mm. Jag ska aldrig mer gå med på att ha en grupp på 17 deltagare igen!


Denna veckan var det tillbaka till skolan igen som gällde. Har ju börjar jobba "på riktigt" nu för P2B oxå, så måndagen tillbringade jag på kontoret. Tisdagen satt jag hemma och jobbade och pluggade (gjorde klart vår e-handels-sida i kursen E-handel) och onsdagen var första dagen på 9 veckor som vi hade lektion igen. Kunde lika gärna vart hemma iofs, var en väldigt menlös dag med Engelsk kommunikation och "bråk" med rektorn och vår Marknadsföringslärare Christina Waldensjö som jag skrivit om innan... BITCHEN! (förklaring till detta bråk kommer i separat inlägg)
Onsdagen livades dock upp med min fortsättningskurs i agility på Torslanda Hundklubb, är så jäkla kul att ha dem!!


Torsdagen var ju röd så den tillbringades hemma med lite strykning och småpill och MAMMA MIA på Scandinavium =) Jag och min syster fick biljetter till den i Påskpresent nämligen. Vi gick hela familjen plus 4 st till som vi känner. Vi hade så kallade "Dancing Queen-biljetter" med 3 rätters middag innan. Vi fick ett glas Champange som välkomnsdrink, en lax och räksalladssmörgås till förrätt, oxfilé med potatiskaka till huvudrätt och chokladtryffel till efterrätt. Namnam alltihopa! Blev dock en nykter kväll eftersom jag var chafför åt familjen(champangeglaser slank iofs ner). Showen var superbra verkligen, fast "Miss Saigon" står fortfarande ohotad som absolut bästa musikal jag varit på, ingenting har hittills slagit den! Efter showen drog vi oss alla upp mot Avenyn som var folktom och in på Lipp som var ännu mer folktom =) Där var vi väl en timma innan alla tog lite nattamat på Texmexgrillen och åkte hem. Riktigt lyckad kväll blev det iaf!


Här under följer lite kort från tävlingen förra helgen...



Cecilia & Buddy


Rosettskörden


The winning (and only) mediumteam =)

Långhårig Milou


Jag & Milou "in action"

Michaela & Benny
3 snygga killar Benny, Milou & Buddy
(Jennie & Cola var inte med i Falkenberg)