torsdag 31 maj 2007

Fy faaan va vi e bra...

Lillasystern...

Lillsyrran tog studenten igår, ååå va jag längtade tillbaka till min egen student då! Den dagen hade jag mer än gärna velat leva om igen om jag fått möjlighet till det! Fasen va skoj det var!! Kommer ihåg varenda minut av de 2 timmarna (!) det tog att köra ett varv runt Poseidon och ner längs Avenyn bredvid Z i den öppna "veteran"-Mercan som pappa körde. Kanonväder hade vi och Avenyn va knôkad med folk, bilar, flak, MCs mm. Jag & Z blev intervjuade av TV4 men vet inte om de kom med på TV iofs =) Tjohoo, va de gunga under fötterna när man skulle hoppa ur bilen sen ;)


Haha, dock slog syrran mej med hästlängder på punkten att vara fullast... Men efter några vändor in på toa, allmän mobbning från släkten och några kannor vatten, va de full rulle igen innan det begavs iväg ut på studentfest =)

Idag är det normalt sett "Combatdag" för mej, men eftersom vi har styrelsemöte med GHU hos Hanna så får jag hoppa över Combatten =(. Blev ingenting i måndags heller eftersom S hade ställt in pga sitt andra jobb på Ungdomstv-sajten och det fanns ingen vikarie. Men istället för BC i måndags körde jag ett MRL (mage rumpa lår) pass, så lite träning fick jag allt. Lite och lite förretsen... Har sån fruktansvärd träningsvärk i låren så jag tror jag ska dö varje gång jag sätter mej ner och ställer mej upp. GOTT, då känns de att man lever. Träninsvärksmärta kan jag ta hur mycket som helst, just love it!! Har läst rykten om att det vankas RABARBERPAJ på mötet idag, så det kan ju vara värt att gå ;) Tycker för övrigt att det är väldigt kul med styrelsemötena annars ändå, även fast det inte blir någon rabarberpaj, (finns alltid något gott att smaska på vem man än är hos iofs, så tom i magen går man inte från något möte kan jag lova!) MEN jag säger bara MÅNDAG, då ska jag köra så svetten sprutar på BCn igen! Jäklar om de e inställt då!! ;)

Over and out

Inga kommentarer: